perjantai 4. lokakuuta 2013

Rikkaat riistäjät kuriin


"Rikkaat riistäjät kuriin! Pääomatuloilla elely passivoi. Varakkaiden omaisuus puolitettava ja jaettava työttömille, köyhille ja sairaille." Tämä on lainaus E-S:n estareista 3.10 2013.

Eikö tämä ole kiihottamista kansanryhmää vastaan? Jos Suomessa erehtyy puolella sanallakaan arvostelemaan somaleita, venäläisiä tai maahanmuuttajia, niin  asiallisestakin kritiikistä syntyy valtava poru. Sen sijaan oman maan kansalaisten omaisuutta voi vapaasti kehottaa ryöstelemään, jos he sattuvat olemaan "rikkaita" eli kuuluvat maan pieneen vähemmistöön.

Suomen väestöstä noin 20000 henkeä ansaitsee yli 150000 vuodessa. Se on noin 0,4 %  tulonsaajista, joita vuonna 2011 oli  4,6 miljoonaa. Heidän maksamansa verot olivat  karkeasti ottaen 1,5 miljardia eli puolet vuotuisesta puolustusbudjetista.

Vertailun vuoksi julkisista menoista jaetaan "köyhille" sosiaalisina tulonsiirtoina noin 40  miljardia vuodessa ja pelkästään valtion budjetista maaseudun "köyhille" maataloustukena  eli palkkana 2,5 miljardia. Tästä on vedettävissä se johtopäätös, että Suomea köyhdyttävät "köyhät" eivätkä "rikkaat".

"Köyhät" ovat vuosikymmenien aikana onnistuneet saamaan toimivan demokraattisen järjestelmän avulla ja osittain kiristämään omien painostusjärjestöjen avulla itselleen ylivertaisia etuja muuhun maailmaan verrattuna.

Tämä joukko on ahneudessaan haalinut etuja niin paljon, että ei pysty niitä itse maksamaan. Tuloksena on ollut koko yhteiskunnan velkaantuminen aivan muutamassa vuodessa. Hintataso on noussut niin dramaattisesti, että meidän valmistamia tuotteita ei enää haluta ostaa maailmalla.

Eikö nyt olisi aika yrittää löytää ulospääsy tästä tukalasta tilanteesta ja jättää jatkuva "rikkaiden" syyllistäminen vähemmälle?

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti